Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویژگی سریال «یاغی»، اقتباسی بودن آن است. این مجموعه با نگاهی آزاد به رمان «سالتو» نوشته مهدی افروش منش، توسط خود کارت، پدرام پورامیری و حسین دوماری به نگارش درآمده است و این سریال در همان فضا و بستری روایت می‌شود که «شنای پروانه» روایت می‌شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، «یاغی» عنوان سریالی به کارگردانی محمد کارت است که هر پنجشنبه ساعت هشت صبح از فیلیمو پخش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع یاغی را می‌توان حاصل اعتماد این پلتفرم به کارت، با توجه به پیشینه‌اش در موفقیت فیلم سینمایی «شنای پروانه» دانست. کارگردان جوانی که با ساخت این فیلم، نظر موافق بسیاری از منتقدان و مخاطبان را به خود جلب کرده بود.

درباره سریال

اولین ویژگی سریال «یاغی»، اقتباسی بودن آن است. این مجموعه با نگاهی آزاد به رمان «سالتو» نوشته مهدی افروش منش، توسط خود کارت، پدرام پورامیری و حسین دوماری به نگارش درآمده است. این رمان یکی از آثار مهم در حوزه ادبیات داستانی در سال‌های اخیر است که پس از پخش این سریال، فروش آن رشد چشمگیری داشت.

اگرچه «یاغی» در روایت داستان خود چندان به «سالتو» وفادار نمانده است، اما همین اقتباسی بودنش سبب آن شده که چارچوب داستان، چفت‌وبست محکم و درستی داشته باشد.

این سریال، روایتگر داستان زندگی سخت و پرچالش پسر جوانی به نام «جاوید» است که از بدو تولد با مشکلات متعددی دست‌وپنجه نرم کرده و حالا در اوج جوانی، زندگی روی خوش خود را به او نشان می‌دهد که این شانس بزرگ، خود مقدمه چالش‌های جدید است.

«یاغی» در همان فضا و بستری روایت می‌شود که «شنای پروانه» روایت می‌شد. جنوب شهر، حاشیه‌نشینی، اعتیاد و فقر، المان‌های اصلی در دو اثر داستانی کارت هستند. او در مصاحبه‌ای عنوان کرده که به دلیل تجربه زیست در چنین محیطی، به‌خوبی با بستر آن آشناست، به همین دلیل فضاسازی در آثارش درنهایت دقت و ظرافت و بسیار باورپذیر است. البته این فضا در مستندهای تحسین‌شده این کارگردان نیز جاری است.

داستان در چهار قسمت ابتدایی سریال و تا آنجا که حول محور جاوید و تلاش بی‌وقفه‌اش برای رسیدن به خواسته‌هایش که در رأس آن‌ها قهرمانی در مسابقات کشتی و راه‌یابی به تیم ملی کشتی است، می‌چرخد، بسیار اصولی و با ضرباهنگی سریع پیش می‌رود. اما ازآنجاکه قصه به سمت بهمن و همسرش، طلا، و گذشته آن‌ها می‌چرخد، ناگهان هم در منطق روایت و هم در اصول داستان‌سرایی دچار لکنت شده و هم با سکانس‌های طولانی، ضرباهنگ آن افت کرده و کشدار به نظر می‌آید.

ازجمله سکانس‌های بی‌منطق داستان، می‌توان به سکانسی که اشاره کرد که بعد از ماجرای اسیدپاشی به طلا، بهمن ناگهان تمام گذشته‌اش را برای جاوید باز می‌کند. بر اساس چه منطقی یک خلاف‌کار کارکشته‌ی اسبق، به یک جوان تازه از راه رسیده اعتماد کرده و رازهای مگویش را برای او برملا می‌سازد؟

گاهی نیز نقشه‌های بهمن و گروهش آن‌قدر بی‌پایه و اساس است که به ثمر نشستن آن‌ها بیشتر بر کودکانه بودنشان صحه می‌گذارد. سکانس‌هایی همچون ماجرای اسیدپاشی به دختر اکبر مجلل، یا قطع کردن برق محله برای یافتن شخصی که خانه بهمن را می‌پاید، ازجمله این سکانس‌های بی‌پایه هستند.

از لحظه به دام افتادن شیوا تا کشته شدن او توسط طلا، آن‌قدر طولانی و کشدار روایت می‌شود که تماشای آن را برای مخاطب خسته‌کننده می‌کند. ماجرای قطع کردن برق محله و یافتن شخصی خانه بهمن را می‌پاید نیز ازجمله روایت‌های خسته‌کننده «یاغی» بود.

فضاسازی بی‌نظیر و شخصیت‌پردازی درست کاراکترها را می‌توان ازجمله نکات مثبت این سریال دانست. اگرچه مختصات جغرافیایی محله «لیان شامپو» در یاغی هرگز مشخص نمی‌شود اما منطق روایی درست داستان در آن و شخصیت‌پردازی دقیق ساکنانش، آن را به محلی آشنا و واقعی برای مخاطبان تبدیل کرده است.

حضور عوامل به‌شدت حرفه‌ای در کنار کارت، باعث شده تا خروجی کار، یک سر و گردن بالاتر از سایر سریال‌های در حال پخش از این پلتفرم‌ها باشد. بودن سامان لطفیان به‌عنوان مدیر فیلم‌برداری و بامداد افشار در مقام آهنگساز، کمک شایانی به این کارگردان جوان در خلق نخستین سریالش کرده است. حرکت‌های حساب‌شده و به‌اندازه دوربین لطفییان در کنار میزانسن‌های ساده و غیر پیچیده کارت، و همچنین دکوپاژی شسته‌ورفته باعث شده تا با اثری خوش‌ساخت روبه‌رو باشیم.

همچنین نباید از هنر بامداد افشار به‌ویژه در تیتراژ ابتدایی این اثر و ترکیب ضرب زورخانه با موسیقی ارکسترال گذشت که جذابیت این سریال را دوچندان کرده است. باوجود باگ‌ها و نقطه‌ضعف‌هایی در روایت داستان، «یاغی» سریال خوش‌ساخت و استانداردی است که با اقبال خوب مخاطبان روبه‌رو شده و بار دیگر بر استعداد و نبوغ کارگردانی جوان صحه می‌گذارد که می‌تواند آینده‌ای درخشان‌تر داشته باشد.

درباره کارگردان

محمد کارت متولد سال ۱۳۶۵ در شیراز، فارغ‌التحصیل هنرستان هنرهای نمایشی، لیسانس کارگردانی سینما و عضو پیوسته خانه سینمای ایران است. با توجه به اینکه اغلب ساخته‌هایش در مجامع مختلف سینمایی مورد استقبال تماشاگران، منتقدان و داوران جشنواره‌ها قرارگرفته، از فیلم‌سازان جوان مطرح چند سال اخیر به شمار می‌رود.

کارت ساخت هشت مستند ازجمله مستندهای ذره‌بین، سمفونی مرگ، آوانتاژ و پیله در کارنامه خود به ثبت رسانده است و جوایزی همچون تندیس ویژه داوران یازدهمین جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت و تندیس بهترین کارگردانی فیلم‌های بلند از دهمین جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت را برای ساخت این مستندها از آن خودکرده است.

او همچنین بازیگری را با ایفای نقش در آثاری همچون نسبت خونی، عصبانی نیستم، چه خوبه که برگشتی، بوسیدن روی ماه تجربه کرده است.

شنای پروانه نخستین ساخته سینمایی کارت در مقام کارگردان است که سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را از سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به دست آورد. “یاغی» نخستین تجربه سریال سازی این کارگردان به شمار می‌رود.

درباره بازیگران

یکی از ویژگی‌های «یاغی» ترکیب بازیگران آن است. پارسا پیروزفر، علی شادمان، طناز طباطبایی، امیر جعفری، نیکی کریمی، آبان عسکری، مهدی حسینی نیا، مه‌لقا باقری، الیکا ناصری، عباس جمشیدی فر، جواد خواجوی و سجاد دولتی، نقش‌های اصلی این سریال را بر عهده‌دارند.

کارت در هدایت و بازی گرفتن از بازیگرانش به‌جز چند مورد انگشت‌شمار، بسیار موفق عمل کرده است. از نکات قابل‌توجه این مجموعه، آن است که حتی بازیگران فرعی و بعضاً هنرورها هم بسیار درخشان و قابل‌قبول ظاهرشده‌اند.

علی شادمان که حالا رفته‌رفته به بازیگری مهم در سینمای ایران تبدیل می‌شود، به‌خوبی از پس ایفای نقش جوانی جنوب شهری و حاشیه‌نشین برآمده است. از تلاش این بازیگر در پرورش اندام و یادگرفتن اصول ورزش کشتی برای درآوردن صحنه‌های رقابت نیز نباید گذشت که ستودنی است.

پارسا پیروزفر، بازیگر کم‌کار و گزیده کاری است که با «یاغی» اولین تجربه‌اش را در شبکه نمایش خانگی رقم‌زده است. او شخصیتی به‌شدت کاریزماتیک به بهمن بخشیده که با نگاه‌های نافذش بر مرموز بودن این شخصیت می‌افزاید. طناز طباطبایی، امیر جعفری و مهدی حسینی نیا نیز هرکدام در ایفای نقش خود موفق عمل نموده‌اند.

اما حضور کوتاه نیکی کریمی در این سریال واکنش‌های زیادی به همراه داشت. «شیما» را می‌توان نقش متفاوت در کارنامه کریمی دانست که گریم خوب و ظاهر متفاوت نیز به چشمگیری نقش، کمک شایانی کرده بود. اما به نظر می‌رسد کریمی باوجود دور شدن از کلیشه‌های گذشته‌اش نتوانسته بود در ایفای این نقش چندان موفق باشد.

آبان عسکری، همسر محمد کارت و بازیگر نقش «عاطی»، از دیگر بازیگران اصلی «یاغی» است که باوجود بازی استاندارد و قابل‌قبول، نتوانسته در حد و اندازه‌های دیگر بازیگران این مجموعه ظاهر شود.

یادداشت از پونه خامیان خبرنگار سرویش فرهنگ و هنر ایمنا

کد خبر 596157

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سریال سریال شبکه خانگی شبکه نمایش خانگی سریال یاغی فیلیمو داستان سریال یاغی بازیگران سریال یاغی سریال یاغی ایرانی یاغی علی شادمان علی شادمان در یاغی پارسا پیروزفر طناز طباطبایی محمد کارت سریال یاغی محمد کارت امیر جعفری سریال یاغی امیر جعفری نیکی کریمی فرهاد اصلانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شنای پروانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۴۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشستن بیشتر از ۵ ساعت؛ افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر

حفظ تناسب اندام در سبک زندگی کم‌تحرک امروزی موثر است بنابراین با چند تمرین ساده می‌توانیم خطرات مرتبط با کم تحرکی را کاهش دهیم.

به گزارش ایسنا، در دنیایی که توسط مشاغل پشت میزی قبضه شده است، پیامدهای سلامتی سبک زندگی کم‌تحرک، به‌طور فزاینده‌ای آشکار و نگران‌کننده می‌شود. این تحقیق شواهد علمی را بررسی که خطرات مربوط به دوره‌های طولانی نشستن را مشخص می‌کند و مداخلات عملی را برای مقابله با این اثرات نامطلوب ارائه می‌دهد.

خطرات سلامتی سبک زندگی کم‌تحرک چیست؟

عوارض سلامتی مرتبط با سبک زندگی کم‌تحرک به‌دلیل شیوع روزافزون مشاغل پشت میز نشینی که نیازمند نشستن طولانی‌مدت دارند، به نگرانی عمده برای سلامت عمومی در سراسر جهان تبدیل شده است. بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که کارکنان اداری به‌طور متوسط ۴ تا ۹ ساعت در روز را پشت میزهای اداری خود می‌نشینند. این ساعت‌ها معادل ۲ ماه بی‌تحرکی در سال است.

نشستن طولانی‌مدت در محل کار می‌تواند اثرات مخرب جدی برای سلامتی از بدن درد جزئی و مزمن گرفته تا چاقی و بیماری‌های قلبی عروقی داشته باشد. نتایج تحقیق جدید روی کارکنان پست نشان می‌دهد کارگرانی که در مشاغل پشت میزی کار می‌کنند دور کمر بزرگتر و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی بیشتری در مقایسه با افرادی با فعالیت‌های میدانی دارند.

به‌طور خاص، نتایج تحقیق نشان می‌دهد که نشستن بیشتر از ۵ ساعت با افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر و افزایش ۰.۲ درصدی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی همراه است.

نشستن طولانی‌مدت با سطح کمتر انرژی نسبت به ایستادن یا راه رفتن همراه است. این امر منجر به تجمع چربی اضافی در بدن به خصوص در ناحیه شکم می‌شود. علاوه بر ایجاد چاقی، این چربی اضافی می‌تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا (پر فشار خونی)، دیابت نوع ۲ و سطح بالای کلسترول خون را افزایش دهد.

نتایج مجموعه فزاینده‌ای از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که نشستن طولانی‌مدت بیش از ۸ ساعت در روز بدون هیچ‌گونه فعالیت بدنی با خطر مرگ‌ومیر مشابه با چاقی و سیگار مرتبط است. همچنین ثابت شده است که خطرات سلامتی مرتبط با نشستن طولانی‌مدت را می‌توان با انجام ۶۰ تا ۷۵ دقیقه ورزش با شدت متوسط در روز کاهش داد.

مرگ زودرس، مضرترین پیامد مرتبط با نشستن طولانی‌مدت یا سبک زندگی کم‌تحرک است. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، سالانه حدود ۳.۲ میلیون مرگ زودرس در سراسر جهان به‌دلیل سبک زندگی کم تحرک رخ می‌دهد. کارکنانی که ساعات طولانی در محل کار می‌نشینند در مقایسه با افرادی که ساعات کمتری در محل کار می‌نشینند، ۱.۴ برابر بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس پس از ۱۲ سال قرار دارند.

نشستن طولانی مدت می‌تواند منجر به تجمع خون در ساق پا و پا شود و این نواحی را متورم و دردناک کند. در بدترین موارد، می‌تواند منجر به تشکیل لخته‌های خون در ورید عمقی پا (ترومبوز ورید عمقی) شود. این وضعیت بالقوه خطرناک است زیرا لخته می‌تواند به ریه‌ها منتقل شود و باعث آمبولی ریه شود.

نشستن طولانی‌مدت با وضعیت نامناسب می‌تواند بار قابل توجهی را بر نخاع، شانه‌ها و باسن وارد کند. این امر می‌تواند منجر به کمردرد و عوارض ستون فقرات شود. ناهنجاری مداوم وضعیتی می‌تواند منجر به خستگی عضلانی، سفت شدن خم‌کننده‌های ران، کاهش انعطاف پذیری ستون فقرات، ضعیف شدن عضلات سرینی باسن و همچنین ضعیف شدن استخوان‌ها (پوکی استخوان) شود.

نشستن طولانی‌مدت به‌عنوان عاملی مستقل در ایجاد بدخیمی در نظر گرفته می‌شود. شواهد نشان می‌دهد که نشستن بیش از ۸ ساعت در روز می‌تواند خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ، آندومتر، تخمدان، ریه و پانکراس را افزایش دهد.

چگونه بر خطرات سلامتی ناشی از نشستن طولانی مدت غلبه کنید؟

مجموعه بزرگی از شواهد که پیامدهای منفی نشستن طولانی مدت را برای سلامتی برجسته می کند، همچنین به این واقعیت اشاره می‌کند که حتی یک حرکت آرام در بین نشستن طولانی مدت می‌تواند به سلامتی بهتر منجر شود.

بر اساس نظر متخصصان، حرکت هر ۳۰ دقیقه یا یک ساعت می‌تواند برای پیشگیری از مشکلات قلبی عروقی و همچنین اسکلتی- عضلانی مفید باشد. حرکات مکرر در طول روز در خنثی کردن اثرات منفی نشستن طولانی‌مدت موثرتر از انجام تمرینات هوازی با شدت متوسط به‌مدت ۱۲۰ تا ۱۵۰ دقیقه در هفته است.

زمان نشستن در محل کار را می‌توان با استفاده از میز تبدیل وضعیت نشسته به ایستاده یا میز تردمیل کاهش داد. دستگاه‌های گام‌شمار یا برنامه‌های یادآوری گوشی‌های هوشمند برای کنترل عادات بی‌تحرکی و پیگیری فعالیت‌های روزانه مفید هستند. علاوه بر فعال بودن، تمرکز بر زمان و کیفیت غذای مصرفی نیز مهم است. داشت رژیم غذایی سالم و متعادل به موقع در پیشگیری از افزایش وزن و چاقی بسیار موثر است.

لازم به‌ذکر است، میز تبدیل وضعیت از نشستن به ایستادن میزی است که به کاربر امکان می‌دهد با پایین آوردن یا بالا بردن سکوی کار (میز) بین نشستن و ایستادن متناوب باشد. همچنین میز تردمیل دستگاه ورزشی است که کارکنان اداری ممکن است از آن برای انجام فعالیت بدنی بیشتر در طول روز کاری خود استفاده کنند.

تمرین پشت میزی

«تمرین پشت میزی»، اصطلاح جدیدی است و تمریناتی را تعریف می‌کند که می‌توان در طول روز کاری هنگام کار پشت میز انجام داد. مجموعه فزاینده‌ای از شواهد نشان می‌دهد که تمرین پشت میزی گزینه واقع‌بینانه، در دسترس و قابل اجرا برای مقابله با شرایط سخت  شغل کم‌تحرک است. چنین تمرین‌هایی در کاهش استرس، افزایش انرژی، افزایش انعطاف پذیری و دامنه حرکتی و بهبود بهره‌وری کلی بسیار موثر هستند.

روال مفید تمرین پشت میزی

اثرات منفی نشستن طولانی‌مدت بر سلامتی را می‌توان به سادگی با استراحت ۳۰ ثانیه‌ای و تکان دادن کل بدن کاهش داد.

بالا انداختن شانه یکی دیگر از تمرینات مفید برای آرام کردن عضلات شانه، گردن و بازو است. بالا انداختن شانه با نفس عمیق کشیدن و بالا بردن شانه‌ها تا حد گوش‌ها انجام می‌شود و همه عضلات را تا حد ممکن منقبض می‌کند. پس از پنج ثانیه نگه داشتن این وضعیت، حین بازدم، شانه‌ها به سمت پایین می‌آیند. این تمرین باید ۱۰ بار تکرار شود.

برای تیلت جانبی، سر به سمت شانه راست متمایل می‌شود و به‌مدت ۵ تا ۱۰ ثانیه در موقعیت خود قرار می‌گیرد و سپس به حالت اولیه باز می‌گردد. برای کشش بهینه، گوش باید حدود شانه را لمس کند. همین کار باید برای سمت چپ نیز تکرار شود.

اسکات با کمک صندلی، تمرین خوبی برای کل بدن است که باسن، پاها و نخاع را تقویت می‌کند تا فعالیت‌های روزانه را آسان‌تر کند. این تمرین با نشستن روی لبه صندلی و سپس ایستادن و دوباره نشستن در حالیکه بازوها در جلوی بدن قرار دارند انجام می‌شود. این کار باید ۱۵ بار تکرار شود.

دیپ پشت بازو برای تقویت عضلات بازو و شانه خوب است. تمرین با نگه داشتن لبه جلویی صندلی برای هر دو طرف انجام می‌شود. پاها دور از صندلی و صاف نگه داشته می‌شوند و پاشنه‌ها روی زمین قرار دارند. بدن تا جایی پایین می‌آید که بالای بازوها با زمین موازی شوند و به‌دنبال آن با فشار دادن به بالا با استفاده از عضلات پشت بازو به موقعیت اصلی بازمی‌گردد؛ این مراحل باید ۱۰ بار تکرار شود.

کشش قفسه سینه برای کاهش علائم مربوط به سفت شدن سینه مفید است. خطر آسیب عضله قفسه سینه را کاهش می‌دهد. این تمرین با قفل کردن انگشتان در پشت، صاف کردن بازوها و بیرون دادن قفسه سینه در حالت نشسته یا ایستاده انجام می‌شود. این وضعیت به مدت ۱۵ ثانیه انجام می‌شود.

کشش چهارگانه برای افزایش انعطاف بدن و کاهش کمردرد و زانو درد مفید است. تمرین به این صورت انجام می‌شود که در حالت ایستاده زانو را به عقب خم کنید و با یک دست مچ پا را بگیرید و تا حد امکان پا را بیاورید و به‌مدت ۳۰ ثانیه آن را نگه دارید.

کرانچ‌های نشسته برای تقویت و تثبیت عضلات مرکزی خوب هستند. در حالی که روی لبه صندلی نشسته‌اید و آن را از دو طرف نگه می‌دارید، پاها را از زمین بلند کرده و صاف می‌کنید، سپس پاها را به حالت کرانچ به سمت بدن جمع کرده و دوباره صاف می‌کنید. مراحل باید ۱۰ تا ۱۵ بار تکرار شود.

با ادغام تکنیک‌های تمرین پشت میزی مانند روتین‌های کششی سریع، تمرین‌های ناچیز و تنظیمات ارگونومیک در عادات کاری روزانه، افراد می‌توانند سبک زندگی فعال‌تری را حتی در محیط‌های ایستا ایجاد کنند. استفاده از فناوری و تقویت فرهنگ اداری حمایتی فرصت‌های بیشتری را برای فعالیت بدنی در ساعات کاری افزایش می‌دهد. پذیرش این راهبردها نه تنها منجر به بهبود سلامت می‌شود، بلکه به افزایش تمرکز، بهره‌وری و تندرستی کلی حین مسئولیت‌های حرفه‌ای کمک می‌کند.

منابع

        https://www.news-medical.net

https://www.ccohs.ca

https://www.ncbi.nlm.nih.gov

https://peppino.org

https://www.mayoclinic.org

https://www.yalemedicine.org

https://dhwblog.dukehealth.org

https://recreation.ubc.ca

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عکس‌| پایان مصدومیت طولانی‌مدت یک پرسپولیسی
  • روایت سمیرا حسن‌پور  از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می‌کند
  • روایت بازیگر زن سینما از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می کند
  • ثبت رکورد طولانی ترین پرش اسکی توسط تیم ردبول (فیلم)
  • نشستن بیشتر از ۵ ساعت؛ افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر
  • روایت ستاره جذاب «مست عشق» از ورودش به بازیگری
  • کنعانی: حمله به رفح بیانگر درنده‌خویی رژیم یاغی صهیونیستی است
  • ۱۰ شخصیت برتر سریال «شوگان» که ما را شیفته این روایت حماسی ژاپنی کردند
  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود